Název možná mnohé odradí, ale je to vážně vynikající! Jen tam nedávejte žádnou Activii a podobné "vody", chce to pořádný hustý jogurt jako je Hollandia, Choceňský atp. Čalamádu si běžně dělám s jogurtem, ale s tofu to byla premiéra. Nesehnala jsem dobrý salám. :-) A byla jsem mile překvapena. Na tyhle parné dny fakt osvěžující a lehká večeře.
Potřebné suroviny na 1 porci:
- 3 středně velká rajčata
- 1/2 bílé papriky
- jarní cibulka
- 2 PL jogurtu
- 100g uzeného tofu
- sůl, pepř
Zeleninu i tofu nakrájejte na kostičky , smíchejte s ostatními surovinami a podle chuti osolte a opepřete. Ideálně nechte aspoň půl hodiny vychladit v ledničce.
Žádné komentáře:
Okomentovat