Potřebné suroviny na 4 porce:
- 200g špaldového kernotta
- 300g fazolových lusků (mražených)
- 150g mražené kukuřice
- 2 stroužky česneku
- 300g rajčatového pyré
- 80g žervé
- 90g cottage cheese
- čerstvá petrželka
- sůl, mletý pepř čtyř barev
- slunečnicový olej
Fazolové lusky a kukuřici osmahněte na pánvi vymazané trochou oleje. Až jsou lusky měkké, tak vyjměte z pánve a dejte do ní povařit rajčatové pyré s žervé a cottage. Přidejte prolisovaný česnek, podle chuti sůl a pepř. Nechte jen krátce probublat a pak do pánve přisypte uvařené kernotto a promíchejte. Už nevařte.
Na talířek si nejdříve naložte zeleninu a na ni pak směs s kernottem. Posypte na drobno nakrájenou petrželkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat