Potřebné suroviny:
- 500g mletého hovězího masa
- 600g kapusty (1/2 hlávky)
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1/2 svazku petržele
- 5ks sušených rajčat (nemusí být)
- 2 ČL dijonské hořčice
- 2 vajíčka
- jemné celozrnné ovesné vločky (dle potřeby)
- sůl, pepř
Můžete si odložit jeden nebo dva listy kapusty. Formu (např. na biskupský chlebíček) vytřete olejem a vyložte listy kapusty, nebo můžete i použít pečící papír.
Pečte v předem vyhřáté troubě na 180° 45 - 60 minut.
Podávejte třeba s polentou nebo bramborovou kaší.
To vypada naprosto luxusne, diky za tip!!!
OdpovědětVymazatNení za co. :-) Dejte pak vědět, jak chutnalo. Už se na ně zase chystám taky, než přestane být kapustová sezóna. :-)
Vymazat